Het BioHCG+ dieet. Hoe werkt het nou eigenlijk? U zit erover te denken om af te vallen… u wilt een paar kilootjes kwijt en het lukt maar niet, wat u ook probeert.

Met tal van verschillende afslankmethodes is het moeilijk om een keuze te moeten maken. Uiteraard wilt u informatie over de werking van diverse afslankmethodes.

Graag willen wij u in dit artikel meer informatie geven over de werking van het BioHCG+ dieet.

Hoe werkt de BioHCG+ kuur?

Het bestelde pakket voor de BioHCG+ kuur wordt na bestelling bij u thuis afgeleverd in een doos. In deze doos vindt u alles wat u nodig hebt om de kuur succesvol uit te voeren. De doos bevat ampullen, vitaminen en natuurlijk een duidelijke handleiding.

Het is de bedoeling dat u dagelijks één ampul en één capsule inneemt. De startdatum kunt u volledig zelf bepalen. Wondermiddelen bestaan niet, daar zijn wij eerlijk over. Als u enkel een ampul en een capsule inneemt, valt u niet af. Het is de bedoeling dat u uw eetpatroon en levensstijl ook aan gaat passen. Wij hebben meerdere heerlijke, makkelijke recepten voor u waardoor u met gemak uw eetpatroon aan kan passen.

U neemt natuurlijk de ampullen en capsules van het BioHCG+ dieet niet voor niets. Daarom gaan wij u uitleggen wat de werking van het BioHCG+ dieet exact is. De BioHCG+ werkt op drie manieren:

  • Het breekt reserves af
  • Het vermindert uw eetlust
  • Het zorgt voor een beter stofwisseling

BioHCG+ en uw reserves

Als u wilt afvallen, dan mogen we er vanuit gaan dat u een paar kilo’s teveel heeft. Deze kilo’s zijn de reserves in uw lichaam. Helaas worden deze reserves negen van de tien keer opgeslagen op de plekken waar we het juist NIET willen hebben! Het BioHCG+ dieet zorgt ervoor dat u afvalt op de plekken waar het nodig is. Het breekt letterlijk uw reserves aan en zorgt er hierdoor voor dat u op deze plaatsen afvalt. Daarom is een gezond eetpatroon belangrijk bij dit dieet. U wilt de reserves immers niet blijven voeden.

Wat doet BioHCG+ aan uw eetlust?

Als u zich aan het eetpatroon houdt en de ampullen en capsules op tijd inneemt, dan helpt het BioHCG+ dieet u om uw honger te stillen. De trek in een ‘snack’ of die heerlijke zak chips ’s avonds op de bank zal een stuk minder worden. Dit is een handige werking van het BioHCG+ dieet! Het is met dit dieet dus zeker niet zo dat u de hele tijd honger heeft, zoals met vele andere diëten wel zo is. Sterker nog, u zult de gehele dag een vol en tevreden gevoel hebben. Hierdoor zal u vol zitten met energie.

Het BioHCG+ dieet en uw stofwisseling

BioHCG+ heeft als werking dat het gunstig is voor uw stofwisseling. Door het bijpassende dieet, zorgt de BioHCG+ ervoor dat uw stofwisseling optimaal wordt en sneller voedingsstoffen kan afvoeren. Hierdoor wordt uw stofwisseling sneller en valt u dus in kortere tijd meer af. Het BioHCG+ dieet wordt gemaakt van natuurlijk producten en is absoluut onschadelijk, lees daarvoor ook onder andere het kopje bij wat is BioHCG+.