Het BioHCG+ dieet, wat is het precies? U hebt eventueel interesse in de BioHCG+ kuur, maar u wilt hier graag wat meer informatie over. Wat is BioHCG+ precies en wat is de werking van het dieet in combi met de de BioHCG+ kuur?

BioHCG+ is afgeleid van het HCG hormoon wat zwangere vrouwen produceren. Hierbij zeggen we duidelijk het woord ‘afgeleid’, omdat BioHCG+ absoluut geen echte HCG is. Het is niet afkomstig van zwangere vrouwen, het is enkel en alleen van dit hormoon afgeleid. Het hormoon zorgt ervoor dat je op verantwoorde wijze kilo’s afbreekt, omdat BioHCG+ zich richt op bepaalde dingen:

 • BioHCG+ en je stofwisseling
 • BioHCG+ en je reserves
 • BioHCG+ en je eetlust

Op deze drie aspecten komen we later weer terug.

Wat is het verschil tussen HCG en BioHCG+?

Het unieke van BioHCG+ is dat het alleen de frequenties van HCG bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon HCG. De BioHCG+ afslankkuur is dus volledig hormoonvrij.

Wat zijn deze frequenties?

Onze cellen communiceren met elkaar door uiterst kleine elektro-magnetische pulsen. Door middel van Hitech frequentie techniek zet de BioHCG+ afslankkuur de frequenties van onder meer HCG en leptine over op de vloeistof in de ampul. Dit is essentieel voor het afvallen en is hetgeen wat de BioHCG+ afslankkuur zo uniek maakt. Dit is mogelijk doordat de frequenties van HCG door geavanceerde apparatuur (resonantie) wordt omgezet in een bio-energetische vorm. De + staat voor de extra toegevoegde orthomoleculaire frequenties en neurotransmitters die het afvallen positief beïnvloeden.

Waaruit bestaat BioHCG+ nog meer?

BioHCG+ is voorzien van het aminozuur L-carnitine, wat zorgt voor een beter transport van de vetzuren. Carcinia ambogia en chroom stimuleren de vetverbranding en zorgen voor een verminderd hongergevoel.

Wat is een BioHCG+ kuur precies?

Een BioHCG+ kuur is een populaire afslankkuur, bestaande uit o.a. BioHCG+ ampullen, vitaminesupplementen, een dieet met begeleiding van een dieetboek. De kuur bestaat dus o.a. uit ampullen, deze neemt u dagelijks in. Daarnaast slikt u vitaminepillen die ervoor zorgen dat uw lichaam alles krijgt wat u nodig heeft (vitaminepillen zijn altijd aan te raden, ook als u niet dieet). Uiteraard is goede voeding erg belangrijk. Een voorbeeld van een goede dagindeling is als volgt:

 • Ontbijt met twee volkoren boterhammen of crackers en neem hierbij een beker melk of karnemelk
 • Neem als tussendoortje twee stuks fruit
 • Neem als lunch twee volkoren boterhammen en een glas melk of vers gemaakt vruchtensap
 • Neem als tussendoortje een muesli reep
 • Neem als diner een gezonde maaltijd. Wissel aardappels/groente/vlees veel af met pasta, rijst, wokgerechten enzovoort. Pasta gerechten bevatten veel koolhydraten, neem dit daarom maximaal één keer per week. Neem minstens twee keer per week vis.
 • Als toetje mag u rustig wat yoghurt of vla, maar hou het bij maximaal 80cc
 • Als ‘avondsnack’ kunt u het beste nog wat fruit nemen als u daar trek aan heeft
 • Drink gedurende de hele dag ongeveer anderhalf tot twee liter water

BioHCG+ en je stofwisseling

Wat doet BioHCG+ precies met uw stofwisseling? Mede door de ingrediënten van de ampullen en de eetwijze, zorgt u ervoor dat uw stofwisseling optimaal laat werken. Uw stofwisseling wordt sneller en efficiënter, hierdoor worden uw etenswaren beter en sneller verbrand. Hoe sneller uw stofwisseling, hoe sneller u gewicht verliest en dus afvalt.

BioHCG+ en je reserves

BioHCG+ zorgt ervoor dat het ‘vet’ wat je verliest, bij uw reserves weg worden gehaald. Dit zijn vaak de buik, de billen en de heupen. Doordat BioHCG+ zich richt op opgeslagen vet, valt u af op de plekken waar u dit meeste nodig heeft. Op deze manier loopt u niet met een dikke kont en een ingevallen gezicht rond. U valt af op de plekken waar het nodig is.

BioHCG+ en je eetlust

BioHCG+ zorgt ervoor dat je eetlust vermindert. Uiteraard is het niet zo dat het product u uit laat hongeren, het product zorgt ervoor dat u, gedurende de dag, minder snel trek krijgt in ‘lekkere’ dingen. Juist die dingen waar u zo van aankomt! Natuurlijk werkt het niet zo extreem dat u uw gewone maaltijden niet meer wilt. Daar heeft u gewoon net zo veel zin aan en u kan er dus net zo veel van genieten.