Met het South Beach dieet valt u gefaseerd af waarnaast de BioHCG+ kuur effectief de vetten verbrand. Het South Beach dieet behelst het aanleren van het nuttigen van gezonde vetten en koolhydraten. Bent u dik dan is de vraag naar glycemie hoog waardoor de insuline vraag toeneemt zodat u weer meer glycemie wilt nuttigen. Duidelijk een vicieuze cirkel welke u wilt doorbreken. En dat kan! Door het volgen van het South Beach dieet naast de inname van de BioHCG+ kuur kunt u gestructureerd en effectief afvallen. Om ook uw eet patroon effectief te doorbreken volgt ook u het South Beach dieet.

Eerste stap South Beach dieet

De eerste en meest ingrijpende stap is het drastisch laten afvallen van uw lichaam. Zodra u de positieve werking van de BioHCG+ kuur heeft ingenomen gaat het lichaam aan het werk. Vetten worden verbrand om in de energie behoefte te kunnen voorzien. Dit houdt dus in dat u geen vetten en koolhydraten in deze fase moet nuttigen. Het South Beach dieet behelst dan ook dat u in deze fase een licht eiwitrijk dieet neemt uiteraard met voldoende vitamines. Zodoende kunt u middels het South Beach dieet en de BioHCG+ kuur snel en effectief kilo’s afvallen zonder daartoe teveel inspanning voor te leveren.

Gezonde vetten en koolhydraten

Zodra u het perfecte lichaamsgewicht heeft bereikt stopt u met de inname van de BioHCG+ kuur waarna het lichaam weer energie uit voeding moet halen. Het is nu dan ook van belang dat goede en slechte vetten en koolhydraten worden gescheiden. U dient dan te weten waar onverzadigde vetten in zitten omdat deze vetten goed zijn voor hart en bloedvaten. Daarnaast selecteert u eveneens koolhydraten met een lage glycemie waarde omdat die volwaardige ingrediënten het lichaam niet aanzetten om vetten aanvullend op te slaan. En die situatie is precies waar het bij het South Beach dieet om gaat. Zo kunt u snel en eenvoudig via het South Beach dieet met de BioHCG+ kuur snel afvallen en op een stabiel lichaamsgewicht verder gaan.

Na stabilisatie van lichaamsgewicht

Bent u gestopt met de inname van de BioHCG+ kuur en volgt u de recepten behorende bij het South Beach dieet dan merkt u dat uw lichaam op een mooi lichaamsgewicht stabiel blijft. Door het innemen van onverzadigde vetten en koolhydraten met een lage glycemie waarde heeft het lichaam geen aanleiding meer om vetten te gaan opslaan in het lichaam. Daarnaast blijft de vraag naar extra voedsel beperkt zodat uw lichaam op een mooi stabiel gewicht blijft. Ook u kunt effectief iets doen aan uw overgewicht door het South Beach dieet te volgen in combinatie met de positieve aansturing van het lichaam via de BioHCG+ kuur.

Een geweldig resultaat

Ook u kunt na het volgen van het South Beach dieet op een stabiel lichaamsgewicht genieten van de vele voordelen van het slank zijn. U straalt en bent zelfverzekerd! Omdat u sport kunt u goed de energie in uw lichaam kwijt, waardoor ook uw spieren aansterken. Door het South Beach dieet weet u precies wat u wel en niet kunt innemen aan voedsel en ingrediënten. Met BioHCG+ en het South Beach dieet valt u ook effectief stevig af.