Afvallen kunt u ook doen met een afslankkuur van Sense! Om af te vallen hoeft u niet meer veel moeite meer te doen om het teveel aan vet te laten verdwijnen. Dit komt door de de werking van de Sense afslankkuur op de verbranding van overtollige vetten. Met de Sense afslankkuur kunnen mannen tot op twaalf procent en vrouwen tot op acht procent van het lichaamsgewicht in vierentwintig dagen zien verliezen. Ook u kunt dus op een handige veilige manier van uw overgewicht afkomen. Met de Sense afslankkuur kunt ook u een ander mens zijn.

Sense afslankkuur: de werking

In de ampullen zit een geconcentreerde vloeistof met de bio variant van een menselijke stof. Deze stof stuurt de verbranding van vetten in het lichaam aan. Sense heeft van deze stof de bio variant weten te maken en in een vloeistof laten concentreren. Zodoende kan iedereen op een handige en efficiënte manier de positieve werking van Sense afslankkuur innemen. Zodra u de ampul inneemt wordt de vloeistof opgenomen door het lichaam, waarna de Sense afslankkuur het lichaam gaat aansturen. Het lichaam begint per ommegaande vet reserves te verbranden om in uw energie behoefte te kunnen voorzien. Naast deze Sense afslankkuur neemt u een licht dieet in.

U bent wat u eet!

Eet verstandig snoep een appel is een goed devies. U bent wat u eet en dus moet u letten op wat u binnen krijgt. Tijdens de Sense afslankkuur schrijven wij u een eiwit rijk echter vet vrij en koolhydraat arm dieet voor. Zodoende dient het lichaam energie te halen uit de verbranding van uw vet reserves. Zienderogen verdwijnt dan ook de vet ophopingen als sneeuw voor de zon. Bent u op het ideale lichaamsgewicht beland dan gaat u weer meer eten. Om te voorkomen dat u in een oud eetpatroon terecht komt, heeft Sense een reeks aan lekkere maar gezonde recepten voor u klaar liggen. Volgt u die recepten dan leert u welke volwaardige ingrediënten u wel en niet moet innemen, waarnaast uiteraard verzadigde vetten worden gemeden. Na de stabilisatie periode weet u precies wat u wel en niet aan ingrediënten moet gebruiken om een gezonde lekkere maaltijd klaar te maken.

Houdt uw BMI in de gaten

Hoeveel u kunt afvallen is onder andere afhankelijk van uw Body Mass Index waarde. Deze BMI waarde geeft een indicatie van hoeveel u aan vet teveel heeft. U berekent de BMI waarde door uw gewicht in kg tweemaal te delen door u lengte in meters. Heeft u een BMI waarde van 25 of hoger dan heeft u zichtbaar teveel vet aan uw lichaam hangen. Uit gezondheidsredenen moet u gaan afvallen. Met een BMI waarde van 18.5 tot 24.9 bent u gemiddeld op het goede lichaamsgewicht echter plaatselijk kan er mogelijk een vet ophoping zijn waarover u ontevreden bent. Met een verkorte Sense afslankkuur kunt ook u daar snel iets aan doen.

U ziet er geweldig uit!

Na de Sense afslankkuur en het bijbehorende dieet ziet u er waarschijnlijk weer geweldig uit. Wat een resultaat, u bent vele kilo’s kwijt geraakt. En dat door de positieve inzet. U eet gezond en uw beweegt meer. U heeft een fantastisch figuurtje en dus laat u dat ook graag zien. Weg met die donkere oversized kleding en u schaft nieuwe strak zittende kleren aan. Het andere geslacht ziet u weer staan. U bent trots en staat zelfverzekerd in het leven. En dat heeft u te danken aan de positieve werking van de Sense afslankkuur.