Met een koolhydraten arm dieet kunt u met de positieve werking van BioHCG+ snel en gemakkelijk afvallen. Koolhydraten zorgen er namelijk voor dat vetten sneller in het lichaam worden opgeslagen, en dat willen we juist voorkomen. Zodra u dan ook BioHCG+ inneemt gaat het lichaam automatisch vetten verbranden ten gunste van de energie voorziening van het lichaam. Naast de BioHCG+ kuur neemt u dan een koolhydraat arm en vetvrij dieet in zodat de positieve werking van BioHCG+ optimaal wordt benut. Om er ook achter te komen hoe effectief BioHCG+ uw vetten laat verdwijnen, bestelt u bij ons de BioHCG+ kuur.

Hoe automatisch afvallen

De fabrikant van de BioHCG+ kuur heeft van een bij de mens voorkomende lichaamseigen stof een bio variant weten te maken en in een vloeistof geconcentreerd. U kunt de BioHCG+ dan ook in met vloeistof gevulde ampullen verkrijgen danwel in een spray. Zodra u de BioHCG+ inneemt gaat het lichaam aan de slag. Uw lichaam gaat energie opwekken door uw vet reserves aan te spreken. Omdat daarnaast een licht dieet zonder vetten voorgeschreven wordt, en een minimale hoeveelheid koolhydraten, merkt u dat u effectief afvalt. Het lichte dieet bestaat dan voornamelijk uit eiwitten in combinatie met vitamines. Zodoende krijgt uw lichaam voldoende belangrijke voedingsstoffen toegediend, waarnaast u door de eiwitten langdurig een vol gevoel heeft.

Hoeveel afvallen

Mensen met overgewicht dienen voor de gezondheid af te vallen. Zodra u een BMI waarde van meer dan 25 heeft – gewicht delen door twee maal uw lengte – dan heeft u zichtbaar teveel vetten aan uw lichaam hangen. U kunt met één of twee BioHCG+ kuren van 24 dagen in combinatie met een koolhydraat arm dieet veel bereiken. Gewoonlijk kunt u gemiddeld tot op 10 procent van uw lichaamsgewicht met een enkele kuur zien verdwijnen, mits u uiteraard ons koolhydraat arme dieet volgt. Daarbij mijdt u dus pasta’s, aardappelen maar ook producten als bier. U eet daarentegen eiwitten, waardoor u een verzadigd gevoel krijgt. Daarnaast zijn juist eiwitten goed voor het bloed en voor verschillende belangrijke lichaamsfuncties.

Stabilisatie

Zodra u op het gewenste lichaamsgewicht bent aanbeland dan kunt u stoppen met de inname van de BioHCG+ kuur. Dit betekent dat uw lichaam weer energie uit voedsel moet gaan halen, en dus gaat u meer eten. Om te voorkomen dat u de verkeerde producten eet, schrijft de BioHCG+ kuur u voor wat u wel en niet moet eten. En dat doet deze kuur middels een reeks aan recepten waardoor u in een aantal weken aanleert welke ingrediënten gezond zijn voor het lichaam. Dit betekent ook dat u meer koolhydraten gaat eten, echter wij vertellen u welke ingrediënten daarbij een lage glycemie waarde hebben. Glycemie is namelijk deels verantwoordelijk voor de toename van gewicht en dus dient u koolhydraat houdende producten te eten met een lage glycemie waarde. Volgt u onze instructies dan merkt u dat uw lichaam op een mooi stabiel lichaamsgewicht blijft.

Koolhydraat bewust

Om uw lichaamsgewicht op een mooi en stabiel niveau te hebben en te houden leert u via de BioHCG+ afslankkuur bewust om te gaan met glycemie arme koolhydraten en onverzadigde vetten. Die combinatie maakt dat u lekker eet echter niet aankomt. Om ook effectief iets aan die lovehandles en dikke dijen te doen, neemt u de goede werking van BioHCG+. In combinatie met een vetvrij en koolhydraat arm dieet kunt u ook vele kilo’s als sneeuw voor de zon zien verdwijnen. Uw mooie stralende ik, krijgt u daarvoor terug.