- LET OP: De BioHCG+ afslankkuur bevat geen HCG hormoon -

Vroeger konden mensen met een kuur die het HCG hormoon bevatte zienderogen afslanken. Deze kuur is echter al jaren verboden. Sindsdien zijn er vele afslankkuren op de markt die de positieve eigenschappen van het HCG hormoon hebben gevonden in gezonde lichaamseigen stoffen. De werkende stoffen van de BioHCG+ zijn daar hét voorbeeld van. De BioHCG+ kuur levert snel en effectief resultaat voor een ieder die serieus iets aan het figuur of het gewicht wil doen. Juist omdat BioHCG+ erin is geslaagd om de positieve afslank-eigenschappen van het HCG hormoon - voor de aansturing van vet verbranding in het lichaam - te dupliceren is de positieve afslank-werking van BioHCG+ voor iedereen toegankelijk. Mensen willen graag zonder moeite afvallen en dat gaat het makkelijkst als het eigen lichaam zelf meewerkt aan het afslanken zonder dat u daartoe veel inspanning moet leveren. Zo gezegd zo gedaan, ook u kunt zichtbaar in no-time afslanken middels het doen van een BioHCG+ afslankkuur.

Effectieve werking BioHCG+ kuur!

De werking van de BioHCG+ afslankkuur is inmiddels uitgebreid omschreven, zowel bij wat is BioHCG+ als bij werking, daarom kan iedereen op een toegankelijke manier snel en efficiënt afvallen. U neemt de vloeistof in via ampullen of een spray onder de tong waarmee het BioHCG+ wordt opgenomen door het lichaam. Zodra dit gebeurt reageert het lichaam direct door vet te verbranden om te voorzien in de energie voorziening. Omdat u voldoende energie heeft om door te gaan, hoeft u ook niet veel meer te eten. In combinatie met een licht dieet kunt ook u snel die kilo’s zien verdwijnen.

BioHCG+ kuur en eten!

Zodra u aanvangt met de BioHCG+ kuur, heeft u voldoende energie omdat u dat uit uw eigen lichaam haalt. Dit betekent dat u naast de BioHCG+ kuur slechts een licht dieet hoeft te nuttigen. Dit dieet bestaat uit een eiwitrijk dieet zonder vetten en koolhydraten. Juist de vetten en koolhydraten wilt u verwijderen uit het lichaam door de verbranding van overtollig vet. De adviezen die door ons aan u worden verstrekt tijdens en na de BioHCG+ kuur dient u dan ook op te volgen om zo het afslank proces zo snel en veilig als mogelijk te laten voltrekken.

Stabilisatie na de BioHCG+ kuur

Op het moment dat u stopt met de BioHCG+ kuur, stopt de feitelijke verbranding van vet reserves in uw lichaam. Dit betekent dat u weer energie moet halen uit voedsel. BioHCG+ realiseert dat hierin een gevaar schuil gaat dat u een oud eet patroon weer oppakt. Dit willen we actief voorkomen door u goed te informeren en adviseren omtrent welke ingrediënten u moet gebruiken en mogelijk nog belangrijker wat voor ingrediënten u specifiek moet mijden. Lekker eten is voor BioHCG+ ook belangrijk, maar dan wel op een verantwoorde manier. Onze recepten helpen u in een stabilisatie periode van drie tot zes weken realiseren wat u wel en niet kunt eten. Met BioHCG+ leert u gezond te eten.

Fantastisch figuur

U heeft er lang van gedroomd, maar door de BioHCG+ kuur is het echt werkelijk geworden. U ziet er fantastisch uit, u straalt en bent zelfverzekerd. U wilt van dit resultaat niet meer af. U heeft energie te over en sport geregeld. U bent veel afgevallen en uw omgeving merkt dat ook. U krijgt meer belangstelling van het andere geslacht en dus laat u uw figuur ook meer benadrukken door gepaste kleding te dragen. Door BioHCG+ heeft u een andere levenswijze aangeleerd en daarmee geniet u optimaal van alles wat het leven te bieden heeft. Afvallen doet u met een BioHCG+ kuur eenvoudig en gemakkelijk en binnen afzienbare tijd is ook uw lichaam het stralende middelpunt.