Afvallen kunt u doen met een BioHCG+ dieet, echter daarbij moet u wel gezonde voeding aanvullend innemen. Het nuttigen van gezonde voeding begint bij uzelf en daarom moet u bewust zijn omtrent wat gezonde voeding voor uw lichaam is. Middels de BioHCG+ kuur kunt u op een relatief eenvoudige manier uw overgewicht zien verdwijnen, daarna dient u uiteraard een gezonde manier van leven op te pakken. En daartoe leveren wij u een reeks aan recepten zodat u beseft hoe u lekkere maar gezonde voeding op tafel kunt zetten. Daarmee tracht de BioHCG+ kuur na het afvallen u op een stabiel lichaamsgewicht te brengen en te houden. Ook u kunt gezond afvallen en dat doet u met de BioHCG+ afslankkuur.

Voor wie geschikt?

In principe kan iedereen de BioHCG+ afslankkuur gebruiken. Voor iedereen met een BMI waarde van meer dan 25 is het uit gezondheidsredenen aan te bevelen om stevig af te slanken. Middels één of twee kuren van 24 dagen kunt u snel afvallen. De meeste mensen die de BioHCG+ kuur volgen zien tot op 10% van het lichaamsgewicht verdwijnen. Zodoende kunt u ook na jaren er weer goed uitzien door uw mooie ik tevoorschijn te halen. Naast mensen met overgewicht is BioHCG+ ook uitermate geschikt om met een verkorte kuur van een week die paar kilo teveel weg te werken. Zodoende kunt u uw lichaam na de feestdagen snel en makkelijk met BioHCG+ en een gezonde voeding op peil hebben.

Voeding tijdens de afslank kuur

Gedurende de inname van de BioHCG+ kuur wordt het lichaam aangestuurd om opgeslagen vetten te verbranden om in de energie behoefte te voorzien. Dit betekent dat u naast de kuur gezonde voeding via een licht dieet inneemt om zo essentiële nog ontbrekende voedingsstoffen aan te vullen. Daarbij moet u denken aan eiwitten en vitamines. Die gezonde en verzadigende voeding in combinatie met de BioHCG+ kuur houdt in dat u effectief gaat afvallen. Beweegt u daarnaast ook iets meer dan gewoonlijk zodat de energie vraag toeneemt, dan valt u uiteraard even iets sneller af.

Voeding na de afslank kuur

Gezonde voeding is altijd belangrijk voor het lichaam, u bent wat u eet. Om te voorkomen dat u in een oud eetritme terug valt bieden wij u advies in samenspraak met een reeks aan recepten. Die recepten bieden lekkere maar gezonde voeding op basis van volwaardige ingrediënten. U combineert noten, vis, zuivel, groente en fruit tot heerlijke vullende gerechten, zonder dat u daarbij aankomt. Door onze zienswijze leert u in een drie tot zes weken aan welke ingrediënten optimaal geschikt zijn om uw lichaam via gezonde voeding op een stabiel lichaamsgewicht te houden. Middels de goede werking van BioHCG+ kunt ook u een strak uitziend lichaam terug krijgen.

Na de afslank kuur

U bent de stabilisatie periode doorlopen en daarmee weet u wat u wel en niet moet eten. Dit houdt dus in dat u let op wat u eet. U ziet er fantastisch uit en u wilt niet meer anders. Met gezonde voeding houdt u uw lichaam op een mooi en strak figuur. U bent zelfverzekerd en u straalt. Uw nieuwe figuur laat u dan ook graag zien aan anderen en dus kleedt u zich aantrekkelijk. Het andere geslacht ziet u dan ook weer staan. Wat een resultaat, geweldig! Om ook er weer fantastisch uit te zien neemt u contact op met ons.