Steeds meer mensen kiezen voor gezonde recepten

Plezierig afvallen houdt in dat je het afslanken baseert op gezonde recepten. Je kunt daarbij op een tweetal manieren afvallen door:

  • een versneld dieet en inname van BioHCG+ vele kilo’s in een keer af te vallen waarna je met gezonde recepten op een stabiel lichaamsgewicht blijft;
  • geleidelijk aan af te vallen middels BioHCG+ en aangeleverde gezonde recepten.

Het ligt dus aan jezelf hoe je wilt afvallen en hoe je een gezond lichaamsgewicht wilt bereiken.

Goede en slechte vetten

Vetten zijn er in twee vormen. Slechte vetten zijn de verzadigde vetten welke de neiging hebben om opgeslagen te worden in het lichaam. Dit uit zich in een buikje, dikke dijen, een hangende kin, enzovoorts. Daar wil je juist vanaf. Onverzadigde vetten hebben daarentegen de neiging om het lichaam te stimuleren. De kwaliteit van het bloed neemt er mee toe waarnaast het niet wordt opgeslagen. Onverzadigde vetten komen voor in:

  • mager vlees: dit is vlees waar juist geen vetten in zitten. Het menselijk lichaam heeft gewoonlijk niet meer dan 100 gram vlees nodig per dag, beperk dus de inname daarvan;
  • vis: een belangrijke bron van gezonde vetten;
  • noten: stimuleert ook de darmflora.

Op basis van deze ingrediënten kun je reeds heerlijke maar gezonde gerechten samenstellen zodat jij af kunt vallen.

Invloed van koolhydraten

Koolhydraten hebben meerdere eigenschappen waarop men ook moet letten. Snel verterende koolhydraten geven een hoge piek suiker af aan het lichaam welke via insuline versneld worden opgeslagen, waardoor we weer hongerig worden. Dit effect zorgt ervoor dat je snel weer gaat eten. Om dit te voorkomen moet je traag verterende koolhydraten innemen. Deze koolhydraten geven suikers slechts geleidelijk af waardoor het lichaam net voldoende energie heeft om draaiende te blijven. De overige energie wordt dan uit opgeslagen vetten gehaald. Dat houdt in dat je door de inname van de gezonde koolhydraten goed kunt afvallen. Bijkomstigheid is eveneens dat je bij een blijvende inname van koolhydraten een positieve stemming houdt.

Verzadigd zijn

Uiteraard wil je tijdens het afvallen het gevoel hebben dat je verzadigd bent. Een vol gevoel zorgt ervoor dat je niet meer gaat eten. Onderdeel van gezonde recepten vormen dan ook eiwitten. Eiwitten sturen vele belangrijke processen in het lichaam aan waarnaast eiwitten ook een langdurig vol gevoel geven. Eiwitten vormen daarmee een belangrijke basis voor gezonde recepten.

Gezond eten

Vitaminen en mineralen zijn belangrijke voedingsstoffen waarmee het lichaam draaiende blijft. Denk aan ijzer en magnesium die vele processen aansturen. Val je af dan moet je dat op een verantwoorde manier doen, door of veel groene groenten in te nemen danwel aanvullende voedingssupplementen. Ook jij kunt afvallen door gezonde recepten te volgen. Volg ook de specifieke BioHCG+ recepten zodat jij van die kilo’s teveel op een geleidelijke manier af kunt komen.

Kook zelf

Om er zeker van te zijn dat je gezonde maaltijden binnenkrijgt, moet je zelf gaan koken. Je selecteert zelf de gezonde en verse ingrediënten uit waarmee je de gezonde recepten klaar maakt. Zodoende weet je zeker dat je gezond eten binnen krijgt. Laat je inspireren door de gezonde recepten zoals BioHCG+ die aan je levert zodat jij tijdens of na het afvallen op een gezond stabiel lichaamsgewicht verder kunt.