Met BioHCG+ slankt u op een gezonde manier af waarbij u na de BioHCG+ kuur op een stabiel lichaamsgewicht blijft. Om effectief af te vallen maakt het BioHCG+ dieet gebruik van de eigen lichaamsfunctie van de vet verbranding. Daarmee verbrandt u dus tijdens het innemen van de BioHCG+ kuur uw lichaamsvetten, waarnaast u voor het volle gevoel slechts een licht eiwit rijk dieet inneemt. Met die combinatie kunt u effectief gezond afslanken zodat u na één of twee kuren een prachtig figuur heeft. Uit onze ervaringen blijkt namelijk dat mensen in 24 dagen veel lichaamsgewicht kwijt raken. In de meeste gevallen wel 10% van het lichaamsgewicht, en dat door de goede werking van het BioHCG+ dieet.

BioHCG+ ampullen of spray

Om gezond af te slanken dient u de BioHCG+ vloeistof, wat bij de inhoud van de BioHCG+ kuur zit, dagelijks in te nemen. Dat kunt u doen door de vloeistof ampul onder de tong te nemen, danwel u spuit de BioHCG+ vloeistof onder de tong. De BioHCG+ wordt door het lichaam opgenomen en daarmee vangt het lichaam aan met de verbranding van uw lichaamsvetten. Naast het innemen van de BioHCG+ kuur eet u een licht Dukan dieet waarmee het afvallen wordt bevorderd echter waarbij u wel een vol gevoel hebt. Zodoende kunt u op een gefaseerde manier op een veilige en gezonde manier afslanken.

Licht dieet

Om goed af te vallen moet u dit doen zonder dat u een hongerig gevoel heeft, en daarom is het van belang dat u naast de inname van de BioHCG+ kuur eveneens een vullend dieet inneemt. Omdat uw lichaam geen eiwitten kan opslaan, echter de eiwitten wel nodig heeft voor essentiële lichaamsfuncties dient u eiwitten te eten. Daartoe is een speciaal Dukan dieet ontwikkeld waarbij u op een gefaseerde manier uw lichaam gezond laat afslanken. In de aanvangsfase start u met een wijziging van uw eet patroon, om zo het lichaam te wennen aan de energie vraag uit vet verbranding. In de tweede fase gaat u over op een licht dieet zodat het BioHCG+ dieet optimaal aan de slag kan gaan. Heeft u uw optimale gewicht op een gezonde manier bereikt dan stopt u met de inname van BioHCG+ en volgt u de recepten. Daarmee leert u aan wat goed voor u en uw lichaam is.

Nieuwe manier van leven

Het BioHCG+ dieet is de ultieme manier om gezond af te slanken. Voordeel is dat u na de BioHCG+ kuur aanleert welke gerechten met welke ingrediënten gezond voor u zijn. Ook u kunt snel en makkelijk met het BioHCG+ dieet afvallen. De combinatie met het Dukan dieet maakt dat u veel in een kort tijdsbestek kunt afvallen. U ziet er dan na de BioHCG+ kuur en Dukan dieet ook prachtig en strak uit. U neemt een sport op omdat u nu juist meer energie te over heeft. Om ook op een stabiele zelfverzekerde manier door het leven te gaan, schaft u de BioHCG+ aan.

Val gezond af met een afslankkuur!

Gezond afslanken doet u het beste met een optimaal werkende afslankkuur. U ziet bij het gebruik van de BioHCG+ kuur snel resultaat. De kilo’s vliegen eraf, de lovehandle verdwijnt, de kuiltjes in de dijen trekken strak. Heeft u het optimale lichaamsgewicht bereikt, betekent dat u door BioHCG+ er geweldig uitziet. Bovendien helpt BioHCG+ u met het aanleren van een nieuwe levenswijze, zodat u met een stabiel gewicht zelfverzekerd door het leven kunt gaan. Om ook dit resultaat te boeken schaft ook u de positieve werking van BioHCG+ aan.