Het unieke van BioHCG+ is dat het alleen de frequenties van HCG bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon HCG. De BioHCG+ afslankkuur is dus volledig hormoonvrij. De gebruiker heeft wel de lusten, maar niet de lasten.

Wat zijn deze frequenties?

Onze cellen communiceren met elkaar door uiterst kleine elektro-magnetische pulsen. Door middel van Hitech frequentie techniek zet de BioHCG+ afslankkuur de frequenties van onder meer HCG en leptine over op de vloeistof in de ampul. Dit is essentieel voor het afvallen en is hetgeen wat de BioHCG+ afslankkuur zo uniek maakt. Dit is mogelijk doordat de frequenties van HCG door geavanceerde apparatuur (resonantie) wordt omgezet in een bio-energetische vorm. De + staat voor de extra toegevoegde orthomoleculaire frequenties en neurotransmitters die het afvallen positief beïnvloeden.

Waaruit bestaat BioHCG+ nog meer?

BioHCG+ is voorzien van het aminozuur L-carnitine, wat zorgt voor een beter transport van de vetzuren. Carcinia ambogia en chroom stimuleren de vetverbranding en zorgen voor een verminderd hongergevoel.

 

Heeft u meer vragen over de samenstelling van de BioHCG+ vloeistof? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer, via ons contactformulier of bekijk de website van de fabrikant, Quantum-Fit: http://www.quantum-fit.nl/biohcg/