Effectief afvallen doet u met de combinatie van het Dukan dieet en de BioHCG+ kuur van Sense. Het Dukan dieet is ervoor bedoeld om gestructureerd in fasen zoveel als mogelijk af te vallen waarbij in de eind fasen vooral wordt gelet op stabilisatie van uw lichaamsgewicht. Om het afval proces te versnellen neemt u de BioHCG+ kuur in waardoor het lichaam wordt aangestuurd om vet reserves aan te wenden om te voorzien in de energie behoefte. Die combinatie maakt het dat u zonder moeite snel en effectief kunt afvallen, waarbij u weet dat u niet gaat jojo-en. Ook u kunt binnen afzienbare tijd een prachtig figuur hebben door de goede werking van het Dukan dieet met de BioHCG+ kuur.

Dukan gefaseerd

Afvallen doet u met het Dukan dieet gefaseerd waarbij het afval proces via het Dukan dieet geleidelijk wordt opgebouwd en aan het eind afgebouwd.

  • Fase 1: de aanvangsfase legt de basis van het dieet op basis waarvan het dieet verder wordt geborduurd. U eet mager vlees, vis, kip en eieren en valt tezamen met de BioHCG+ kuur in deze fase gemiddeld drie kilo af;
  • Fase 2: in de alternatieve fase wordt het eten beperkt tot eiwitten, en vetvrij voedsel zodat in deze fase de BioHCG+ zijn werk kan doen;
  • Fase 3: gaat u de stabilisatie fase in dan heeft u uw optimale lichaamsgewicht reeds bereikt. U stopt met de inname van BioHCG+ en dus dient u meer voedsel in te nemen. In deze fase dient u aan te leren welke gezonde volwaardige ingrediënten tezamen een heerlijke maaltijd kunnen maken;
  • Fase 4: deze voortgangsfase duurt in principe uw gehele leven. U weet wat goed voor uw lichaam is en u let dus goed op, op wat u eet. Met deze nieuwe levenswijze kunt u dit fantastische lichaamsgewicht en figuur vasthouden.

Beweging

Om het Dukan dieet en de positieve werking van BioHCG+ kracht bij te zetten is het verstandig om meer te bewegen. Beweging en/ of sporten zorgt ervoor dat het lichaam meer energie benodigd heeft, en daartoe gaat het lichaam meer vet verbranden om zo in de energie behoefte te kunnen voldoen. Sporten hoeft niet maar ga eens wat vaker met de fiets, of neem de trap. Beweging verhoogt de energie vraag en dus kunt u met beweging sneller afvallen. Ook u kunt middels het Dukan dieet in combinatie met de positieve werking van BioHCG+ effectief iets aan uw lichaamsgewicht doen. Binnen afzienbare tijd heeft ook u een fantastisch figuur.

Duur van het Dukan dieet

Hoelang u het Dukan dieet in combinatie met BioHCG+ gaat gebruiken is uiteraard afhankelijk van uw lichaamsgewicht. Het is van belang om uw BMI waarde te verlagen tot rond de 21. Met de BMI waarde kunt u goed uw progressie in de gaten houden. Uiteraard ziet u zelf ook dat u goed bezig bent, u valt zienderogen af en vet rollen en kuiltjes beginnen weg te trekken. Ook u kunt met het Dukan dieet in combinatie met de BioHCG+ kuur adequaat iets aan uw overgewicht doen. Zodra u de Dukan dieet heeft afgerond stopt u eveneens met de BioHCG+ kuur om na de stabilisatie fase op een mooi gewicht door te leven.

Wat een resultaat!

Binnen enkele weken heeft u een prachtig figuur gekregen, en dat door de effectieve combinatie van het Dukan dieet met de BioHCG+ kuur. Ook u kunt zelfverzekerd en slank door het leven gaan en dat bereikt u met de adequate aanpak van het Dukan dieet en de BioHCG+ kuur. Bestel nu en ook u kunt snel genieten van een prachtig figuur.