Om adequaat af te slanken volgt u het dieetplan die bij het BioHCG+ dieet hoort. Ook uw teveel aan kilo’s kunt u handig met de positieve werking van BioHCG+ wegwerken, waarnaast u op een stabiel lager lichaamsgewicht door het leven gaat. Daartoe geven wij u instructies waardoor u bewust wordt van welke ingrediënten goed voor uw lichaam zijn. Op een gefaseerde manier valt u eerst stevig af waarna middels een stabilisatie periode het lichaam tot rust komt op een lager lichaamsgewicht. Ook u kunt er slank en strak uitzien door het toepassen van het handige dieetplan behorende bij de BioHCG+ afslankkuur.

Dieetplan tijdens de afslankkuur

Zodra u de BioHCG+ ampullen via de tong inneemt wordt de stof door het lichaam opgenomen. Daarmee wordt het lichaam direct aangestuurd om opgeslagen vetten te verbranden om het lichaam voldoende energie te geven. Dit betekent dat uw lichaam verder weinig voedingsstoffen nodig heeft, behoudens eiwitten en vitamines. Het BioHCG+ dieet schrijft u middels een dieetplan op dagelijkse basis voor wat u aan aanvullende voedingsstoffen nodig heeft om op die manier de verbranding van vetten niet in de weg te staan. Daarnaast wilt u ook langdurig een verzadigd gevoel hebben en dat komt dan praktisch mooi uit met het eiwit rijke dieet.

Dieetplan na de kuur

Heeft u het optimale perfecte lichaamsgewicht behaald dan stopt u met de BioHCG+ kuur. Toch is het dieetplan dan nog niet afgelopen. U dient namelijk aan te leren welke ingrediënten maakt dat u niet meer aankomt, echter dat u wel lekker eet. Iedereen wil lekker eten en dat kunt u goed doen met de bijgeleverde recepten. Door het volgen van de recepten krijgt u geleidelijk aan inzicht in wat goed is voor uw lichaam. Na een drie tot zes weken is uw lichaam compleet gewend aan de nieuwe manier van eten, waarnaast u weet welke volwaardige ingrediënten u zodoende moet eten. Zo ziet u dat u met het dieetplan van BioHCG+ stevig kunt afvallen maar dat u daarna op een stabiel lichaamsgewicht blijft. Zo kunt u langdurig profiteren van uw strakke lichaam.

Hoeveel afvallen met dieetplan

Middels de BioHCG+ kuur kan iedereen afvallen. Mensen die een lovehandle of plaatselijke vet ophopingen willen wegwerken, maar ook voor mensen met duidelijk overgewicht of zwaarlijvigheid is het dieetplan van ons uitermate geschikt. Om te weten of u met overgewicht te maken heeft, berekent u uw BMI waarde. Dit is uw gewicht in kilo’s twee maal gedeeld door uw lengte in meters. Is die waarde meer dan 25 dan heeft u overgewicht waarnaast een waarde van 30 of meer zwaarlijvigheid aanduidt. In beide gevallen is het voor uw gezondheid beter dat u stevig aan de lijn gaat. En dat doet u dus effectief middels het dieetplan van BioHCG+. U kunt afvallen tot een BMI waarde van rond de 21.

Afvallen doet u zo

Om stevig af te vallen dan is BioHCG+ kuur de ultieme helper om die kilo’s kwijt te raken. Juist omdat de BioHCG+ kuur het eigen lichaam activeert om de opgeslagen vetten te gaan verbranden in combinatie met het goede dieetplan kunt ook u snel en effectief iets doen aan uw overgewicht. Afvallen hoeft geen moeite meer te kosten en dus kunt ook u profiteren van de positieve werking van de BioHCG+ kuur en het bijbehorende dieetplan.