Om effectief af te vallen volgt u het Dukan dieet schema passend bij BioHCG+. Middels ons dieetschema kunt u met vol vertrouwen ook snel en adequaat af vallen. De BioHCG+ stuurt daarbij het lichaam aan om vet reserves in het lichaam voor de energie voorziening aan te wenden. Indien u daarbij conform ons dieet schema te werk gaat, kunt ook u snel afvallen en ziet u binnen afzienbare tijd uw mooie lichaam te voorschijn komen. Met het volgen van het dieet schema valt u ook in 24 dagen tot gemiddeld 10% van uw lichaamsgewicht af.

Om goed en veilig af te vallen volgt u het dieet schema van het BioHCG+ dieet.

Dukan dieet schema

Door de inname van BioHCG+ gaat uw lichaam direct aan de slag. De verbranding van opgeslagen ongewenste vetten gaat van start. Om dit effectief te laten zijn dient u aanvullend weinig te eten. Echter u wilt wel een vol gevoel hebben. Daartoe maakt BioHCG+ gebruik van het Dukan dieet schema:

  • aanvangsfase: het lichaam dient voorbereid te worden om stevig af te vallen. Daartoe dient deze fase. U begint minder te eten, en start met de inname van de BioHCG+ ampullen;
  • afvalfase: gedurende deze fase valt u het meeste af, omdat u een minimum aan voedsel binnen krijgt en de vet verbranding goed is opgestart;
  • stabilisatiefase: zodra u het gewenste lichaamsgewicht heeft bereikt stopt u met het innemen van de BioHCG+ en dus dient u weer meer te eten. In deze fase maakt u gebruik van onze overheerlijke echter verstandige recepten. Zodoende weet u na deze fase ook exact welke volwaardige producten u wel en niet kunt gebruiken;
  • voortgangsfase: deze fase in het dieet schema is ook van belang omdat u nu op het gewenste lichaamsgewicht bent en langdurig wilt blijven.

Body Mass Index

Onderdeel van het afvallen is het in de gaten houden van uw BMI waarde. Daarmee wordt weergegevens hoeveel u bent afgevallen in verhouding tot uw vet reserves. De BMI is uw gewicht twee maal gedeeld door uw lengte en die waarde moet tussen de 18.5 en 24.9 vallen. Ligt dit hoger dan heeft u zichtbaar teveel aan vetten. U dient vanwege uw gezondheid af te vallen. Ook binnen de gemiddeld veilige marge kunt u overwegen om een BioHCG+ kuur te volgen om zo specifieke vet ophopingen te verwijderen. Iedereen heeft weleens last van lovehandles en die kunt u met een verkorte BioHCG+ kuur ook adequaat verwijderen.

Afvallen doet u zo!

Met BioHCG+ kunt u ook zonder pijn en moeite gemakkelijk afvallen. Door de inname van de ampullen van de kuur gaat uw lichaam automatisch over op de verbranding van vet reserves om in de energie behoefte te voorzien. Het bijpassende dieetschema maakt dat u een beperkte hoeveelheid aan additionele voedingsstoffen binnen krijgt en dus valt u zienderogen adequaat af. Beweegt u daarnaast ook nog meer, dan neemt de snelheid van vet verbranding alleen maar toe. Ook u kunt effectief afvallen door de positieve inzet van BioHCG+.

Afvallen met BioHCG+!

BioHCG+ is een prachtig product om snel en adequaat mee af te vallen. Binnen afzienbare tijd kunt ook u af zijn van die vervelende vet ophopingen. U ziet er geweldig en fantastisch uit. U merkt eveneens dat u zelfverzekerd bent juist omdat u er zo goed uitziet. Met BioHCG+ en het op maakt gemaakte dieet schema kunt ook u verzekerd afvallen. Om ook snel effectief af te vallen, ga dan nu naar bestellen van de BioHCG+ kuur.