Om op uw buik af te vallen, maakt u effectief gebruik van BioHCG+. Omdat bij de inname van BioHCG+ het lichaam direct wordt aangestuurd om vetten te gaan verbranden om in de energie behoefte van het lichaam te voorzien, kunt ook u snel en gemakkelijk uw buik laten afvallen. Vooral bij mannen klontert het vet samen in de buik, waarnaast bij vrouwen dit gewoonlijk op de dijen gebeurd. Om uw oorspronkelijke strakke figuur weer terug te krijgen dient u af te vallen door het probleem bij de bron aan te pakken. Middels de BioHCG+ kuur kunt u met een licht dieet adequaat uw buik laten verdwijnen, zodat u er goed en zelfverzekerd uitziet.

Hoe buik laten afvallen

Middels de inname van de BioHCG+ kuur wordt het lichaam geïnstrueerd om vetten aan te wenden voor de energie behoefte. Omdat veelal vetten samenklonteren op de dijen of de buik, zal de afname van vetten daar ook het snelst zichtbaar zijn. Naast de inname van de positieve werking van BioHCG+ neemt u verder nog een licht dieet in bestaande uit eiwitten en vitamines. Zodoende krijgt u voldoende voedingsstoffen binnen om de dag door te komen. Uiteraard betekent meer beweging meer afvallen. Omdat u specifiek de buik wilt laten afvallen is het doen van sit-ups en overige bewegingen om de buik te stimuleren uiteraard goed. Indien de spieren worden aangesterkt zal na de BioHCG+ dieet uw buik er strak uitzien.

Body Mass Index bij kuur

U doet er altijd verstandig aan om uw Body Mass Index waarde in de gaten te houden tijdens het laten afvallen van uw buik. Deze waarde geeft grofweg aan hoeveel u aan teveel aan vetten heeft in uw lichaam. De BMI waarde berekent u door uw gewicht twee keer te delen door uw lengte. Is die waarde bij u meer dan 25 dan heeft u teveel vetten aan uw lichaam zitten. De optimale BMI waarde ligt gemiddeld gezien tussen de 18,5 en 24,9 echter wij adviseren u om rond de 21 uit te komen. Zodoende kunt u uw buik laten afvallen waarbij u het resultaat met de tijd goed in de gaten houdt.

Voedsel en buik

Nadat uw buik tot een mooi strak buikje is afgevallen, kunt u stoppen met de BioHCG+ kuur. Dit betekent dat u weer meer trek gaat krijgen. Om te voorkomen dat u weer aankomt, geven wij u een reeds aan handige gezonde maar vullende recepten mee. Deze recepten zijn gebaseerd op gezonde ingrediënten als vis, noten, zuivel, groente en fruit zodoende dat u lekker eet, een vol gevoel heeft echter niet meer aankomt. U leert als het ware door het gebruik van de recepten wat u wel en niet als ingrediënten moet gebruiken. Daarmee kunt u zelfstandig op een verstandige en gezonde manier verder met uw leven, zonder dat u uw dikke buik weer terug ziet.

Gezond met zelfvertrouwen

Denkt u bewust na over wat u eet, dan kunt u na de BioHCG+ kuur langdurig van uw strakke lichaam profiteren. Uw omgeving merkt dat u bent veranderd. Zowel in uw privéleven als voor uw carrière heeft het afvallen van uw buik een positief effect. U sport en beweegt meer omdat u energie te over heeft. Daarmee houdt u uw spieren stevig en door de gezonde recepten blijft uw lichaamsgewicht op niveau. Uw buik ziet er strak en fysiek gezond uit en dus kunt u meer strakke kleren aantrekken. Om ook er fantastisch uit te zien kunt u via ons bestelformulier de BioHCG+ kuur bestellen.