In dit artikel vergelijken wij de Bio HCG kuur met Momentum. Wat zijn de verschillen en wat komt overeen?

Bio HCG kuur

De Bio HCG kuur bestaat uit twee fasen. Allereerst de dieetfase, deze bestaat uit 27 dagen, waarvan 24 dagen het dieet. Op de eerste dag wordt begonnen met de ampullen Carnitrine en op de derde dag met het dieet. Op de derde dag omdat het hongergevoel na de derde dag afneemt en het daarom het beste is als op dat moment begonnen wordt met het dieet. Zo is het makkelijker vol te houden.

De tweede en tegelijkertijd de laatste fase van de Bio HCG kuur is de stabilisatieperiode, deze duurt 24 dagen.

Het lichaam wordt gestabiliseerd en heeft de tijd om te wennen aan het vernieuwde eetpatroon. 

Qua voeding kun je gebruik maken van de bijgeleverde handleiding waarin vele lekkere recepten staan. Daarin staat ook wat je wel en beter niet kunt eten om af te slanken en wat je het beste erbij kunt drinken. Alles om het beste resultaat te halen.

Momentum

Tijdens de kuur van Momentum wordt gebruik gemaakt van ampullen Carnitrine in fase 1 en capsules Carnitine in fase 2 en 3 en in alles fases Multi Vita supplementen. Carnitrine heeft als voordeel dat het vet verbrand maar spiermassa behoudt. Hoe dit precies werkt staat beschreven in de bijgeleverde handleiding. Eveneens staan in de handleiding vele recepten waarmee je heerlijke gerechten kunt maken die tevens zeer gezond zijn en het afslanken bevorderen.

De Momentum kuur bestaat uit 3 fasen. De eerste fase is de dieetfase, in deze fase draait het om afslanken. Ongeveer 10 procent van het lichaamsgewicht verlies je in deze fase. De dieetfase duurt 24 dagen. Na de derde dag en daarbij de derde ampul wordt de voeding aangepast omdat vanaf de derde dag het hongergevoel vermindert is.

Dan volgt de stabiliteitsfase, een fase van 21 dagen die gericht is op nog wat gewicht te verliezen. Ook richten we in deze fase op het starten van balans creëren tussen gewicht en voedingspatroon.

De derde en laatste fase is de levensfase. In deze fase leer je controle te krijgen over het nieuwe gewicht en voedingspatroon. Het lichaam komt volledig in balans. 

Belangrijkste verschillen

De Bio HCG kuur en de Momentum kuur komen op bepaalde vlakken overeen met elkaar. 

Toch zijn er een aantal verschillen, te beginnen met de prijs. De Momentum kuur is namelijk duurder dan de Bio HCG kuur. De Momentum kuur ziet er luxer uit en er is beter nagedacht over de verpakking, deze past namelijk in tegenstelling tot die van de Bio HCG kuur door de brievenbus wat verzendkosten bespaart.

Dan de afslankkuur zelf. De Bio HCG kuur bestaat uit 2 fases en Momentum bestaat uit 3 fases. Bij beide afslankkuren wordt gebruik gemaakt van ampullen Carnitrine of capsules Carnitine. Beide afslankkuren worden geleverd met handleiding en receptenboekje.

Bij de afslankkuren Bio HCG en Momentum krijg je begeleiding van een gecertificeerde voedingscoach. De coach kan handige tips geven en al je vragen, betreffende het afslanken en de kuur zelf, beantwoorden.