Snel afvallen doet u eenvoudig met de BioHCG+ kuur! BioHCG+ maakt handig gebruik van de eigen lichaamsfunctie van de vet verbranding. BioHCG+ stimuleert deze functie zodat u gemakkelijk kunt afslanken zonder dat u daar een zware inspanning voor moet leveren. Afvallen hoeft geen pijn meer te doen! Met een BioHCG+ kuur van 24 dagen kunt ook u afvallen. De meeste deelnemers aan een BioHCG+ afslankkuur vallen gemiddeld tot op 10 procent van het lichaamsgewicht af. Daarnaast dient u onze adviezen op te volgen tijdens de BioHCG+ kuur waarnaast wij u recepten verstrekken voor de periode na het afslanken. U wilt namelijk ook dit prachtige resultaat behouden.

Werking BioHCG+ kuur

In het lichaam is van nature een stof aan het werk om vet voor de energie voorziening te verbranden. Van deze stof is de bio variant gecreëerd en vloeibaar gemaakt. Zodra u de positieve werking van de BioHCG+ kuur inneemt wordt dit opgenomen door het lichaam. Direct communiceren de hersenen met het lichaam om de overtollige vetten te verbranden. Met een paar dagen ziet u al resultaat. Kuiltjes in de dijen verdwijnen, de onderkin of ander hangend weefsel lijkt strakker te staan. Geleidelijk aan verbrandt het lichaam, mede door toedoen van het dieet en door de BioHCG+, de overtollige vetten. Ook u kunt met een BioHCG+ kuur uw lichaam weer in top conditie krijgen.

Voedsel inname bij de afslankkuur

Het spreekt voor zich dat u tijdens de afslankkuur geen vetten en koolhydraten inneemt. Deze wilt u namelijk uit het lichaam door vet verbranding verwijderen. U wilt effectief afvallen! Naast de kuur neemt u echter een licht dieet in en wel bestaande uit een eiwit rijk dieet. Daarmee krijgt u een vol gevoel alsmede worden belangrijke eiwit functies in het lichaam gestimuleerd. Ook is het belangrijk om belangrijke vitamines in te nemen. Na de kuur gaat u meer eten, echter wij informeren u wat wel en niet aangeraden wordt om te eten. Onze heerlijke recepten die passen bij de afslankkuur maken namelijk gebruik van volwaardige ingrediënten waarmee u op het huidige lichaamsgewicht blijft. Lekker eten is belangrijk, maar weet wat u eet!

BMI waarde

Om inzicht te hebben en te houden omtrent uw vorderingen in het afslanken, kunt u de BMI waarde bepalen. Dit wordt berekend door uw gewicht twee keer te delen door uw lengte. Des te lager deze waarde is des te minder vet heeft u in uw lichaam. Grofweg is een waarde van boven de 25 een indicatie dat u echt teveel aan vetten heeft. U kunt het zien en het tast uw gezondheid aan. Om daar wat aan te doen kunt u optimaal gebruik maken van de BioHCG+ kuur. Afslanken hoeft geen pijn meer te doen, ook u bent met één of twee BioHCG+ kuren op een prachtig lichaamsgewicht.

Afslanken doet u voor uzelf!

Met de BioHCG+ kuur kunt makkelijk en zonder moeite afvallen. Na de gevolgde kuur heeft u een prachtig resultaat geboekt. En afvallen met BioHCG+ doet u uiteraard voor uzelf en uw gezondheid. BioHCG+ staat dan ook voor het bereiken van een prachtig figuur in een stabiele toestand. Na de afslankkuur en onze instructies gaat u niet jojo-en, u blijft op dit prachtige resultaat. U wilt ook niet anders omdat u zelfverzekerd in uw vel zit, en u straalt gewoon. Om ook weer te stralen en trots op uzelf te zijn, neem dan contact op met de BioHCG+ afslank helpdesk of ga direct naar ons bestelformulier.