Als u voor het eerst begint met een BioHCG+ dieet, dan kan u het prettig vinden om hierbij begeleid te worden. Onze consulente kan al uw vragen beantwoorden. Heeft u bijvoorbeeld te maken met een bepaalde allergie, met zwangerschap of andere vragen? Dan kunt u hierin begeleiding krijgen.

Mocht u het op prijs stellen, dan kunnen wij ook telefonisch contact met u opnemen. Enkele dagen nadat u start met de kuur kunnen wij u bellen en vragen naar de ontwikkelingen. Op deze wijze kunnen wij u zo goed mogelijk helpen en eventuele vragen direct beantwoorden. Daarnaast kunnen wij u wellicht net de laatste stok achter de deur aanreiken. Ook voor vragen over bepaalde eetgewoontes en tips en adviezen om dat gebied kunt u begeleiding krijgen!

Onze consulent is getraind en kijkt van geen enkel probleem op, schroom dus niet om via ons contactformulier contact op te nemen! Vaak merken wij dat mensen die de BioHCG+ afslankkuur voor het eerst gebruiken meerdere vragen hebben. Als u later nog een kuur wilt bestellen, mag u natuurlijk altijd begeleiding aanvragen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In de praktijk spreekt de kuur voor zich en lossen veel vragen zich vanzelf weer op.

Veelgestelde vragen bij de BioHCG+ afslankkuur

Bij de begeleiding merken wij dat er een aantal terugkerende vragen zijn over de BioHCG+ kuur. Wij hebben deze onder onze veelgestelde vragen gezet. Hieronder volgen een aantal van die vragen:

  • Mag ik de BioHCG+ afslankkuur gebruiken tijdens mijn zwangerschap? Nee. De BioHCG+ kuur is een afslankmethode. Afslanken en diëten tijdens de zwangerschap wordt afgeraden, omdat uw baby erg veel voedingsstoffen nodig heeft. Daarnaast bouwt uw lichaam tijdens een zwangerschap extra reserves op. Deze heeft u voor, tijdens en na de bevalling hard nodig. Alle afslankmethodes worden afgeraden tijdens zwangerschap.
  • Mag ik de BioHCG+ afslankkuur gebruiken tijdens borstvoeding? Nee, dit wordt afgeraden. Uw lichaam heeft meer energie nodig dan gebruikelijk om de borstvoeding aan te maken.
  • Ik heb een allergie, mag ik de BioHCG+ kuur volgen? Als u niet allergisch bent voor één van de ingrediënten van de BioHCG+ ampullen, dan kan u ze gewoon gebruiken. Let er bij uw voeding op dat u niet per ongeluk een product gebruikt waar u allergisch voor bent. Controleer daarom goed de recepten voordat u ze maakt.

Begeleiding bij de BioHCG+ afslankkuur

Voor de afslankkuur

Voordat u begint met de BioHCG+ afslankkuur is het verstandig om alvast een aantal dingen te bepalen. Zoals de startdatum, het aantal kilo’s dat u graag kwijt wilt enzovoort.

Na de afslankkuur

U bent op uw streefgewicht, maar u wilt daar ook graag blijven! Heeft u hierover vragen of wilt u tips en adviezen? Uiteraard kunnen wij u hierin ook prima begeleiden!

Hoe kom ik aan de BioHCG+ afslankkuur?

U kunt de BioHCG+ afslankkuur bestellen via deze website, via ons bestelformulier. Op onze contactpagina kunt terecht voor eventuele vragen, tips of adviezen. Onze consulente helpt u graag verder.