Ook u kunt afvallen zonder dieet met de krachtige werking van het BioHCG+ kuur. Uiteraard is het verstandig dat u wel let op wat u eet zodra u met de BioHCG+ kuur aan de slag gaat. Toch is het zo dat u uw eetpatroon enigszins moet aanpassen gedurende de inname van de BioHCG+. Het is namelijk de bedoeling dat u gewicht verliest door dat BioHCG+ het lichaam aanstuurt om vetten te verbranden. U dient dus slechts een minimale hoeveelheid aan voedingsstoffen binnen te krijgen om zo de BioHCG+ optimaal zijn werk te laten doen.

Hoe werkt de BioHCG+ afslankkuur precies?

Voor de BioHCG+ kuur is in het laboratorium de bio variant gemaakt van HCG. HCG staat bekend als lichaamseigen stof en stuurt het lichaam aan om op automatische piloot de opgeslagen vetten aan te wenden om in de energie behoefte te voorzien. Dit betekent dan ook dat het lichaam geen voedsel verbrand en dus dient u minder voedsel in te nemen. In principe kan iedereen met de BioHCG+ kuur afvallen zonder dat u een specifiek dieet volgt, echter u doet er begrijpelijkerwijs verstandig aan om stevig te minderen in het nuttigen van vetten en koolhydraten. Zodoende komt het afval proces goed in de versnelling.

Dieet van BioHCG+

Gewoonlijk adviseren wij om naast de BioHCG+ kuur wel de adviezen omtrent het nuttigen van voedsel op te volgen. Afvallen zonder dieet kan, maar een specifiek dieet geeft meer houvast en regelmaat voor de afvaller. BioHCG+ adviseert u dan ook om een licht dieet te volgen zonder vetten en een minimale hoeveelheid aan koolhydraten. Daardoor wordt de reden van aankomen verwijderd uit het menu en wordt de BioHCG+ volledig ingezet om opgeslagen vetten te verbranden. Ook u wilt tijdens de BioHCG+ kuur een vol gevoel hebben en dus eet u eiwitten waarnaast u ook vitamines inneemt. Zodoende krijgt u voldoende essentiële voedingsstoffen binnen, waarnaast u geleidelijk adequaat afvalt.

Voedsel na het afvallen

Zodra u met of zonder dieet tot een mooi lichaamsgewicht bent afgevallen kunt u stoppen met het nemen van de BioHCG+ kuur. Dit betekent dat u weer meer gaat eten omdat uw lichaam energie uit voedsel moet halen. Het is dan van belang dat u bewust wordt van welke ingrediënten goed voor u zijn, en welk dus minder goed. Over het algemeen geldt des te meer volwaardig de ingrediënten zijn des te beter het is voor het lichaam. Op basis daarvan hebben wij een reeks aan overheerlijke recepten voor u klaar liggen zodat u lekker eet, een vol gevoel heeft, voldoende energie binnen krijgt echter niet aankomt. Dat is de essentie van een uitgebalanceerde levenswijze.

Profiteer van BioHCG+

Door de inname van BioHCG+ valt u stevig af. Daartoe kunt u ons praktische dieet volgen, echter u kunt ook uw eigen visie daarover hebben uiteraard. U weet wat goed is voor uw lichaam en dus kunt u afvallen met de BioHCG+ kuur zonder daartoe specifiek een dieet voor te volgen. Ook kunt u dit combineren met meer beweging en/ of het opnemen van een sport. Iedere beweging extra maakt namelijk dat het afvallen sneller verloopt, waarnaast het lichaam aangesterkt wordt. Profiteer van BioHCG+ en ook u heeft binnen afzienbare tijd een strak en slank lichaam.