Er zijn meer dan genoeg mensen die graag wat kilo’s kwijt willen. Dit kan om meerdere redenen zijn:

  • Je bent de afgelopen tijd meer aangekomen dan je eigenlijk had gepland
  • Na de feestdagen wil je misschien even je ‘december’ kilo’s kwijt
  • Na een zwangerschap wil je je overtollige kilo’s kwijt (let erop dat je geen borstvoeding meer geeft, dieet tijdens borstvoeding wordt afgeraden)
  • Je wilt graag ‘strak’ de zomermaanden in
  •  Enzovoort

Er zijn veel manieren om af te vallen. Gezond en gevarieerd eten is altijd belangrijk, ook als je niet af wilt vallen. Maar als je wel af wilt vallen is het aan te raden om er nog meer op te letten. Eet nergens TE veel van en als je trek hebt, neem dan een stuk fruit in plaats van een snack. Bovendien is het belangrijk om verspreid over de dag te eten, zodat je stofwisseling de hele dag doorgaat. Ontbijt ’s morgens is belangrijk, hiermee komt je stofwisseling op gang. Daarnaast is sporten natuurlijk aan te raden. Je kan naar de fitness school gaan, zwemmen of een teamsport doen. Wil je er niet te veel geld aan uitgeven, dan kan je natuurlijk ook gaan hardlopen of snelwandelen.
Vaak vallen mensen niet snel genoeg af met deze ‘gewone’ maatregelen. Daarom is het prettig als je daarbij hulp krijgt. Wij introduceren u… het BioHCG+ dieet.

Afvallen met het BioHCG+ dieet

Afvallen met het BioHCG+ dieet is onschadelijk voor uw gezondheid, maar het maakt het afvallen wel net even een stukje gemakkelijk. Als u wilt afvallen met het BioHCG+ dieet, dan kunt u deze simpel via deze website bestellen. In het pakket zitten ampullen en u neemt er hier dagelijks één van. Het is van belang om hiernaast ook goed op uw leefwijze te letten. Eet verstandig en slaap goed. Daarnaast is drinken van belang. Een volwassen persoon mag zeker anderhalf liter water per dag drinken (dit is naast uw koffie, thee en andere ‘normale’ drankjes)

Verschil BioHCG+ en gewone HCG

HCG wordt door zwangere vrouwen aangemaakt. Het is het welbekende zwangerschapshormoon en hiervan kunnen medicijnen worden gemaakt voor stellen die onvruchtbaar zijn. BioHCG+ is GEEN zwangerschapshormoon en dus ook GEEN HCG en komt dus ook niet bij zwangere vrouwen voor. BioHCG+ wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en kruiden.

Lees hier meer over bij wat is BioHCG+?

Hoe werkt het BioHCG+ dieet?

Het BioHCG+ dieet heeft een goede invloed op uw stofwisseling en op de afbraak van afvalstoffen. Bovendien vermindert het hongergevoel wanneer u BioHCG+ gebruikt. BioHCG+ zorgt ervoor dat u alleen afvalt op de plekken die het kunnen gebruiken. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw heupen hetzelfde formaat houden, maar dat u rond loopt met ingevallen wangen. Het BioHCG+ dieet breekt uw reserves aan.

Lees hier meer over bij werking van het BioHCG+ dieet.

Het BioHCG+ dieet bestellen

Via deze website onder bestellen of bestelformulier kunt u de BioHCG+ kuur bestellen.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust op via ons contactformulier. Wij zullen uw e-mail zo snel mogelijk beantwoorden met een deskundig antwoord. U kunt één kuur, maar ook meerdere kuren tegelijk bestellen. Wanneer u zich houdt aan de hoeveelheid en de leefwijze, dan blijkt uit ervaringen van anderen dat u op korte termijn de nodige kilo’s zult afvallen.