Afvallen doet u zo met de afslankpillen, ofwel ampullen, uit de BioHCG+ afslankkuur. De afslankpillen zijn gevuld met BioHCG+ concentraat, waarmee het lichaam aangestuurd kan worden om vetten in het lichaam te gebruiken voor de energie voorziening. Zodra u namelijk de BioHCG+ afslankpillen inneemt wordt de positieve werking van BioHCG+ door het lichaam opgenomen. Daarmee start in principe het afvallen, omdat vetten worden verbrand. Uiteraard dient u naast de inname van de BioHCG+ afslankpillen een licht dieet in te nemen zodat u voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Ook u kunt snel en gemakkelijk afvallen door de inname van BioHCG+ afslankpillen (ampullen) behorende bij de BioHCG+ afslankkuur.

Afslankpillen: de kuur

U heeft overgewicht en daar wilt u iets aan doen. Dat kan nu gemakkelijk door de adequate werking van BioHCG+ afslankpillen. Zodra u de afslankpillen inneemt wordt het lichaam geactiveerd om vet te gaan verbranden. Middels een kuur van 24 dagen kunnen mannen tot op 12 procent en vrouwen tot op 8 procent van het lichaamsgewicht verliezen. Dat is uiteraard een geweldig resultaat. Ook u kunt profiteren door een BioHCG+ afslankpillen kuur te doen. Binnen afzienbare tijd bent u ook vele kilo’s kwijt en dat heeft u te danken aan de positieve werking van BioHCG+ afslankpillen.

Afslankpillen en voedsel

Omdat u de BioHCG+ afslankpillen inneemt verbrand uw lichaam vetten voor de energie huishouding. Dit betekent dat u niet veel meer hoeft te eten behoudens enkele noodzakelijke voedingsstoffen. Wij schrijven dan ook voor wat u gedurende de BioHCG+ afslank kuur moet innemen. Dit is een licht dieet bestaande uit eiwitten en vitamines ter ondersteuning van uw lichaam waarnaast u eveneens langdurig een verzadigd gevoel heeft. Omdat u mogelijk meer gaat bewegen tijdens de BioHCG+ kuur neemt de energie vraag eveneens toe, zodat u des te harder gaat afvallen. Heeft u een BMI waarde van rond de 21 behaald danwel bent u tevreden met uw figuur en lichaamsgewicht dan kunt u stoppen met de inname van de BioHCG+ afslankpillen.

Na inname afslankpillen

Bent u op een mooi lichaamsgewicht gekomen dan stopt u met de inname van de afslankpillen. Daardoor haalt uw lichaam weer energie uit voedsel en dus gaat u meer eten. Omdat het gevaar bestaat dat u verkeerde producten eet, geven wij u adviezen en een reeks aan recepten mee zodat u bewust wordt van wat wel en niet goed is voor uw lichaam. Middels heerlijke recepten gebaseerd op gezonde ingrediënten kunt u voedende gerechten op tafel zetten, waardoor u niet aankomt. In een stabilisatie periode van drie tot zes weken weet u exact wat goed en gezond is voor uw lichaam.

U ziet er goed uit!

Na de BioHCG+ afslankpillen kuur en de goede adviezen en recepten behorende bij de afslankkuur weet u weer wat goed voor u is. U wilt ook niet anders, aangezien u er geweldig uitziet. U heeft uw slanke ik terug en dat wilt u zo houden. U eet gezond, u weet wat u eet. Daarnaast beweegt en/ of sport u zodat de spieren in uw lichaam strak en lekker actief zijn. Na het afvallen kunt u strakke kleren weer aantrekken en dat wordt opgemerkt door uw omgeving. Om er ook goed uit te zien volgt u de BioHCG+ afslankpillen kuur, zodat ook u er binnenkort gezond en zelfverzekerd uitziet.