Gewicht verliezen door af te slanken zonder daartoe gebruik te maken van een strak crash dieet kan. Daartoe kun je de combinatie van de inname van BioHCG+ met een iets aangepast voedingspatroon reeds goede resultaten bereiken. Het is namelijk van belang dat je luistert naar je lichaam en dat je weet wat je eet en doet. Luister naar je lichaam omdat je gezondheid afneemt als je aankomt. Afslanken is dus goed voor je gestel en gezondheid. Eten vormt de basis voor de energie voorziening. Met aangepast dieet kun jij bij inname van de BioHCG+ goed afslanken zonder minder te eten. Het is eerder dat je gezonder eten moet innemen om zo geleidelijk aan af te slanken. Daarnaast is het belangrijk dat je beweegt om zo meer vetten te kunnen verbranden. Gebruik een BioHCG+ afslankkuur om bij een gewijzigde levensstijl zonder dieet toch te kunnen afslanken.

Verbeter de stofwisseling

Bij veel mensen is het onderliggende probleem van overgewicht dat er sprake is van een traag werkende stofwisseling. De stofwisseling kun je zelfstandig verbeteren zonder dat je daartoe specifiek een dieet neemt. Om je stofwisseling effectief te verbeteren kun je van de volgende twee tips handig gebruik maken zodat je daardoor aanvullend afslankt in combinatie met BioHCG+:

  • beweeg meer door te lopen. Versnelde bloedsomloop door een versnelde hartslag en het gebruik van de bloedpomp in de enkels zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter en efficiënter worden afgebroken en/ of afgevoerd;
  • eet vaker kleinere porties zodat de maag de hele dag aan het werk is en daarmee meer voedingsstoffen uit relatief minder voedsel kan halen.

Invloed van meer beweging

Des te meer men beweegt des te gunstiger is het voor het afslanken. Het lichaam vraagt meer energie, waardoor die energie uit:

  • direct verbrandbare suikers wordt gehaald welke opgeslagen zijn in het lichaam en;
  • vetten welke als reserve zijn opgeslagen.

De verbranding van opgeslagen vetten wordt aanvullend gestimuleerd door de inname van BioHCG+ juist omdat het lichaam daartoe wordt aangezet. Zo kun jij handig en gemakkelijk afslanken ook al volg je geen streng dieet. Beweeg meer door vaker de trap te nemen of eerder de fiets te pakken. Ook jij kunt er goed uitzien doordat je afslankt middels BioHCG+ en beweging.

Let op wat je eet

Alhoewel je zonder een streng dieet best kunt afvallen is het uiteraard wel noodzaak dat je oplet wat je eet. Er dient een gunstige balans te worden gecreëerd tussen de hoeveelheid voedingsstoffen en energiebehoefte van het lichaam. Dat houdt in dat je de volgende adviezen moet opvolgen:

  • vermijd verzadigde vetten. Eet mager vlees en onverzadigde vetten zoals noten en vis;
  • eet traag verbrandende koolhydraten zodat suikers geleidelijk aan aan het lichaam worden afgegeven;
  • eet voldoende groene groenten om ijzer en magnesium binnen te krijgen;
  • neem suiker arme vruchten in;
  • eet zuivelproducten om voldoende kalk te krijgen;
  • vul het aan met een dagelijkse portie eiwitten om een vol gevoel te hebben.

Combineer hier tussen zodat je gevarieerde maaltijden hebt waarmee je kunt afvallen. Neem bij dit aangepaste voedsel BioHCG+ in zodat jij op een rustig tempo geleidelijk aan kunt afvallen. Laat je informeren omtrent welke maaltijden je het beste kunt samenstellen zodat jij kunt afslanken zonder dieet.