Voor het afslanken van uw buik kan u heel goed van de BioHCG+ afslankkuur gebruiken. Ook u kunt zonder veel pijn en moeite makkelijk op een efficiënte manier afvallen. Iedereen weet dat een dikke buik slecht voor hart en bloedvaten is, en daarom is het verstandig om op een adequate manier snel en wel nu af te vallen. Het BioHCG+ dieet maakt daarbij handig gebruik van de lichaamseigen stoffen voor de vet verbranding. Door het vet te gebruiken voor de energie voorziening en daarnaast een licht dieet te nuttigen kunt ook u effectief afvallen. U kunt als vrouw tot op 8 procent aan lichaamsgewicht verliezen. Onze kuur duurt maar 24 dagen. Voor mannen is dit tot op 12 procent. U zult zien dat het BioHCG+ dieet snel afval succes boekt, en dus kan uw buik ook in afzienbare tijd afslanken en er strak uitzien.

Werking van het BioHCG+ dieet

Wij hebben u reeds verteld over de werking, wat is het BioHCG+ dieet, maar ook over onze begeleiding en contactmogelijkheden, en dus kunt ook u effectief en gemakkelijk ervoor zorgen dat u uw buik laat afslanken. Zodra u de vloeistof ampul of de spray onder de tong doet, neemt het lichaam de positieve werking van het BioHCG+ dieet op. Op dat moment wordt het lichaam per ommegaande aangestuurd om uw vet reserves aan te wenden om in de energie behoefte te voorzien. Passend hierbij is dat u dan een licht eiwit rijk vet vrij en koolhydraat arm dieet in neemt om zo snel en adequaat uw buik af te slanken. Om ook effectief af te vallen koopt u ook het BioHCG+ dieet.

Weet wat u eet!

Gedurende de inname van het BioHCG+ dieet moet u in de gaten houden wat u eet. Het beste resultaat bij het afslanken van uw buik krijgt u door het gefaseerde dieet te volgen om zo uw lichaam enerzijds optimaal voor te bereiden op de afval fase waarna u met een licht dieet toch een vol gevoel heeft. Beweegt u daarnaast ook meer, dan werkt dit positief op het tempo van vet verbranding aangezien de energie vraag toeneemt. Na de BioHCG+ kuur dient u aan te leren wat u wel en niet aan ingrediënten in maaltijden kunt gebruiken. Uitgangspunt is altijd volwaardige ingrediënten waarbij verzadigde vetten te allen tijde moeten worden voorkomen. Weet wat u eet is zeer belangrijk om langdurig een slank en mooi figuur te hebben en te houden.

Let op de BMI!

Onderdeel van het afvallen is de BMI waarde ontwikkeling van uw lichaam. Het afslanken van uw buik gaat uiteraard gepaard met gewichtsverlies. Om het afslanken met BioHCG+ in de gaten te houden is er de BMI waarde, dit staat voor de Body Mass Index. Deze wordt berekent door uw gewicht in kilo’s twee maal te delen door u lengte in meters. Die waarde is een veel zeggende waarde omtrent het teveel aan vetten in uw lichaam. Is die waarde bij u meer dan 25 dan heeft u zichtbaar teveel vet aan uw lichaam en buik hangen, en daar moet u uit gezondheidsredenen dan ook iets aan doen. Slank uw buik dan ook nu af, en dat doet u effectief met een BioHCG+ afslankkuur.

Gebruik het BioHCG+ dieet!

Om snel en effectief te kunnen afvallen door onder andere uw buik af te slanken, doet u met het BioHCG+ dieet. BioHCG+ werkt na inname direct effectief en dus gaat u direct afvallen, ook al beweegt u niet veel. Ook u kunt makkelijk afvallen met een BioHCG+ afslankkuur. Na één of twee kuren gevolgd te hebben, ziet u er fantastisch uit. U kunt weer aantrekkelijke kleren aandoen, u beweegt meer, u voelt zich goed en dat laat u graag zien. Het andere geslacht ziet u weer staan, en dat heeft u allemaal te danken aan een niet al te dure afslankkuur, het BioHCG+ dieet.